Vi är världsmästare i Malmö på flexibilitet!

Med lokaler som huserar allt från 4 till nästan 400 personer är flexibla möten vår absoluta huvudgren! Att gå från ett samlat stormöte till flera mindre för gruppsamtal fixar vi enkelt för dig. Och du kan alltid sitta ner och fundera en stund vid några av våra mysiga fikaplatser. Gräddhyllan heter denna, där paret Salmson, som bott just här, håller ett öga på dig.


Stort möte. Litet möte. Och fest.

I någon av våra större lokaler, Catharina eller Carolina, kan du samla ett par hundra personer på ett möte som övergår i kvällsmingel under Git Gays antika kristallkrona och fortsätter med middag i en av våra festsalar. Eller först ett möte som följs av Malmös bästa teambuiding hos Sherlocked, som också bor hos oss. Och sedan en lite mingel och dryck för att kora vinnaren.
Som sagt - vi är flexibla.

Bufféer för alla smaklökar

Alla gillar olika. Vi på Sankt Gertrud gillar i alla fall att alla skall tillgodoses, så på morgonen dukar vi upp en stor frukost till våra konferensgäster i mysiga restaurangen Haqvin. Till lunch står buffén med både kött, fisk och vegetariskt uppdukad i någon av våra festsalar likaså.
Alla smaklökar nöjda och glada och mötesenergin återställd. 


 Upptäck oss även här: Facebook

Svenska Möten Skånska Möten