På gång hos oss nu


Nu slår Haqvin Bager upp portarna igen efter semestern. Godsakerna står på rad och som vanligt fyller du din tallrik med precis det du vill, och mer därtill, om du inte blev mätt. Avnjut lunchen ute på gården, eller inne i soffhörnan. 110:- kostar kalaset med allt det nyttiga och goda. Både dryck och kaffe ingår naturligtvis. Veckans lunchmenyer...

Lite semester behöver även vi som lagar mat, ordnar med alla konferenser och på bästa sätt tar hand om er gäster under året. Måndagen den 6:e augusti finns vi alla utvilade på plats igen - välkomna tillbaka då. En skön sommar önskar vi er!

Sommarens sista AW ses vi väl på? Sen kan vi alla njuta av lite semestrande innan vi ses igen fredagen den 17 augusti. Då kör vi igång igen.

Alldeles underbar är vår gård nu när alla stockrosorna blommar. Välkomna in på en lunch i solen eller njut av en skön kväll på After Work på fredag.

Dagens godaste. Och nyttigaste.
Våra konfererande gäster serveras numera en stor frukostbuffé med både traditionella nybakade frallor och mera nytänkande alternativa frukostidéer. Allt för att alla skall få en toppendag och tänka klokt och klart!