Snart är det jul igen...

21.08.2018

Jo... julen kan tyckas vara långt, långt borta, men vill du ha ditt julbord klappat & klart är det nu du skall boka. På Sankt Gertrud serverar vi ett julbord som smakar precis lika bra för den klassiska julbordsfantasten som för den som hellre vill ha ett grönare julbord. Sillar med lök, senap och dill står bredvid de veganska sillalternativen, som heter Svill. Laxar i alla smaker tillsammans med getostpatéer, kikärtsbullar och allehanda syltor, korvar för alla, köttbullar och både vanlig och vegansk Jansson. Och en hel massa annat gott, grönt och sött.

På våra kullerstensgårdar mitt i Malmö, bara ett stenkast från Centralen, blir julstämningen påtaglig. Under granrisgirlanger mellan de gamla korsvirkeslängorna kan du njuta av glöggen först och därefter smaka dig runt bland alla våra hemmalagade godsaker under kristallkronor och takbjälkar.

Oavsett om ni är fyra eller tvåhundra som vill spisa julmat tillsammans ordnar vi detta. Och vill ni ha en alldeles egen lokal för er grupp har vi många att välja mellan.

Vi öppnar upp vår juliga gård och julskrudade lokaler den 21 november och avslutar den 21 december. Onsdagar till lördagar serverar vi våra julbord.

Varmt välkomna hem till oss! Hör av dig till event@sanktgertrud.se 

Lite gemytligare. Lite lättsammare. Lite mer personligt