MAT TILL MÖTET

Morgon, middag eller kväll lagar våra kockar maten till ditt möte.
Du behöver bara välja vad du vill ha av allt vi erbjuder.


FRUKOST

Det allra bästa målet på dagen. Och viktigaste, enligt många. I vår mysiga restaurang Haqvin dukar vi upp en stor frukost med allt möjligt gott. Sitt inne, eller ute på kullerstensgården om solen lyser.

LUNCHBUFFÉ

Någon vill ha kött, en annan fisk och många vill äta vegetariskt. Oavsett vilka smaklökar som skall tillgodoses finns alltid godsaker som passar på vår stora lunchbuffé.

EFTERMIDDAGSFIKA

Gott kaffe, kakbuffé och små nyttigheter. Här dukar vi upp smått och gott inne i Haqvin så att både kropp och hjärna får sig en liten energiskjuts för det fortsatta mötet. 

FESTMÅLTID

Dagens möte kan ofta övergå i kvällens festligheter. En trerätters middag med goda drycker, eller en italiensk buffé kanske. Våra kockar står beredda med idéer för alla goda middagar, och en av våra sommelier kan hjälpa dig med dryckerna som passar till.

DINA ÖNSKEMÅL

Vi har sagt tidigare att du inte skall behöva tänka på ditt viktigaste möte - det gör vi. Men om du ändå har speciella önskemål lyssnar vi uppmärksamt och ordnar precis som du vill ha det. Oavsett om det är maten, dukningen, musiken eller annat som fulländar ditt möte.

 Upptäck oss även här: Facebook

Svenska Möten Skånska Möten