MAT TILL MÖTET

Morgon, middag eller kväll lagar våra kockar maten till ditt möte.
Du behöver bara välja vad du vill ha av allt vi erbjuder.


FRUKOSTBUFFÉ

Det allra bästa målet på dagen. Och viktigaste, enligt många. I vår mysiga restaurang Haqvin Bager dukar vi upp en stor frukostbuffé med allt möjligt gott. Sitt inne, eller ute på kullerstensgården om solen lyser.

LUNCHBUFFÉ

Någon vill ha kött, en annan fisk och många vill äta vegetariskt. Oavsett vilka smaklökar som skall tillgodoses finns alltid godsaker som passar på vår stora lunchbuffé som serveras under kristallkronorna i en av festsalarna.

EFTERMIDDAGSFIKA

I våra hus finns små mysiga fikastationer utspridda. Gräddhyllan, Höloftet och Flickorna Bager heter några. Hit kommer vi med din fika framåt eftermiddagen när hjärnan behöver energitillskott.

FESTMÅLTID

Dagens möte kan ofta övergå i kvällens festligheter. En trerätters middag med goda drycker, eller en italiensk buffé kanske. Våra kockar står beredda med idéer för alla goda middagar, och en av våra sommelier kan hjälpa dig med dryckerna som passar till.

DINA ÖNSKEMÅL

Vi har sagt tidigare att du inte skall behöva tänka på ditt viktigaste möte - det gör vi. Men om du ändå har speciella önskemål lyssnar vi uppmärksamt och ordnar precis som du vill ha det. Oavsett om det är maten, dukningen, musiken eller annat som fulländar ditt möte.