top of page

MÖTEN & MAT

Mitt i Malmö

Oavsett om ni är fyra eller fyrahundra som vill konferera har vi rum för alla.
Med ett trettiotal rum i olika storlekar och över tusen konferensplatser tar vi väl hand om både ett mindre styrelsemöte, en minimässa eller en större konferens med middag efteråt.

Teknik och utrustning är självfallet på topp i alla rum. Wifi både inne och ute på våra soliga kullerstensgårdar, och mingelplatser för fika eller prat både här och där.

ALLT FRÅN FRUKOST TILL KVÄLLENS SISTA DRINK 
för våra konferensgäster

Förmiddagsfika

Det allra bästa målet på dagen. Och viktigaste, enligt många. Vi dukar upp allt möjligt gott till er. Sitt inne, eller ute på kullerstensgården om solen lyser

HaqvinMatdryckmingel-26.jpg

Lunchbuffé

Någon vill ha kött, en annan fisk och många vill äta vegetariskt. Oavsett vilka smaklökar som skall tillgodoses finns alltid godsaker som passar på vår stora lunchbuffé.

Middag efter mötet

Middag hos någon av våra kvarters-kompisar Haqvin eller San Greal efter mötet? Det spelar ingen roll om ni är tio glada som vill avsluta med lite mat och en drink efter mötet eller sisådär drygt hundra som vill ha en stor middag. Vi knyter ihop en dag från start till kvällens slut till er. Bara fråga så fixar vi allt från bubbelmingel till stor fest.

Eftermiddagsfika

Gott kaffe, kakbuffé, frukt & nyttigheter. Här dukar vi upp smått och gott inne i restaurangen så att både kropp och hjärna får sig en liten energiskjuts för det fortsatta mötet.

bottom of page