Har du världens viktigaste möte?

Tänk inte på det - det gör vi!

Vi är mötescertifierade av
Svenska Möten

Att vara mötescertifierad av Svenska Möten innebär att medarbetare på vår anläggning har genomgått en omfattande utbildning med syfte att fungera som rådgivare genom hela boknings- och planeringsprocessen av möten och konferenser. Genom att certifiera våra medarbetare säkerställer vi att vi har den kunskap som krävs för att vi på bästa sätt ska guida dig som kund till bättre och mer effektfulla möten som uppfyller dina syften och mål. 

Vanliga möten

Vi får nog ändå säga att många av våra möten är relativt vanliga. Något skall förmedlas och diskuteras och beslut skall tas och alla skall gå hem några lärdomar rikare. Och nöjda med både vad de hört, sett och ätit. 

Vi servar er med teknik, bufféluncher och frukost så att alla  deltagare får nya insikter och krafter för både kropp och själ.


Lite ovanligare möten
De ovanliga mötena gillar vi!  Produktlanseringar som är så hemliga att vi som jobbar måste ha tystnadsplikt om vi skulle råka se något. Eller möten som använder både våra gårdar och fikastationer för inofficiella samtal. 

Vi är öppna för det mesta i mötesväg och vi både möblerar om och tömmer rum enligt våra gästers önskemål. Allt så att er kreativitet kan flöda fritt.


Och de som är helt uppåt väggarna
Dessa är de riktigt kreativa mötena där beslut tas och diskussioner inför framtiden hålls. Ofta används även väggarna med både post-it lappar, blädderblock och whiteboards fullklottrade. Hos oss har nog en och annan ny IKEA produkt fötts, och några nya dataspel har klurats fram. I Malmö finns många kreativa företag som vill ha en annorlunda mötesplats där man kan tänka utanför den berömda boxen, och det gör man så bra hos oss där väggarna ibland lutar en aning i de gamla korsvirkeslängorna.

Eftersom vi har många hus runt våra gårdar och många rum som ligger både i fil och vägg i vägg kan du boka en hel länga där ni kan ha allt från en stor gemensam sal till många breakout rooms.

Och vill du ha möte på dagen och stor fest på kvällen ordnar vi det också. Det är bra att ha flera festsalar och personal som gillar när det skall gå undan och bli perfekt samtidigt!

 Upptäck oss även här: Facebook

Svenska Möten Skånska Möten